Ingredienten
- 100% varkensrollade van het ....
- Peper en zout
- zongedroogde tomaatjes
- Rozemarijn
Bereiding
- Oven voorverwarmen op 160 graden.
- Plaats de rollade in een ovenschaal om de vleesdruppels op te vangen.
- Laat de rollade ongeveer 15-20 minuten in de oven garen tot een kerntemperatuur van 58 graden.
- Haal de rollade uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
- Snijd de rollade in plakken. Leg uw eigen garnering, bijvoorbeeld aardappelpurree met verse gegrilde groenten, die ongeveer de doorsnede heeft van de rollade, op het bord.
- Eet smakelijk
Ingredienten
- 100% runderrollade van het ....
- Peper en zout
- Pesto
- Mierikswortel
- Rozemarijn
Bereiding
- Oven voorverwarmen op 160 graden.
- Plaats de rollade in een ovenschaal om de vleesdruppels op te vangen.
- Laat de rollade ongeveer 15-20 minuten in de oven garen tot een kerntemperatuur van 58 graden.
- Haal de rollade uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
- Snijd de rollade in plakken. Leg uw eigen garnering, bijvoorbeeld aardappelpurree met verse gegrilde groenten, die ongeveer de doorsnede heeft van de rollade, op het bord.
- Eet smakelijk
Ingredienten
- 100% kipfilet van het ....
- kipkruiden
Bereiding
- Oven voorverwarmen op 160 graden.
- Plaats de rollade in een ovenschaal om de vleesdruppels op te vangen.
- Laat de rollade ongeveer 15-20 minuten in de oven garen tot een kerntemperatuur van 58 graden.
- Haal de rollade uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
- Snijd de rollade in plakken. Leg uw eigen garnering, bijvoorbeeld aardappelpurree met verse gegrilde groenten, die ongeveer de doorsnede heeft van de rollade, op het bord.
- Eet smakelijk
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website
gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens
worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy.
Meer informatie
Akkoord