Het juiste voer is essentieel voor de kwaliteit van het vlees. Elke schapenhouder bepaalt zelf wat de beste voeding is. Zo is dat vaak een mix van maïs, suikerbiet, granen en grassoorten. En kruiden  mogen niet ontbreken. Want de kruiden die een lam eet, proef je direct terug in het vlees.

 

  •  

    Lamsbiefstuk 

     
  •  

    Lamsbout 

     
  •  

    Lamsbraadstuk 

     
  •  

    Lamsbraadstukje 

     
  •  

    Lamsfilet 

     
  •  

    Lamsgehakt 

     
  •  

    Lamsgehakt 

     
  •  

    Lamshaas 

     
  •  

    Lamskotelet 

     
  •  

    Lamsrack 

     
  •  

    Lamsrollade 

     
  •  

    Lamsrollade 

     
  •  

    Lamsrollade 

     
  •  

    Lamsschenkel 

     
  •  

    Lamsshoarma 

     
  •  

    Lamsstooflap 

     
  •  

    Lamsstoofvlees 

     
  •  

    Lamszadel 

     
  •  

    Pompoentje 

     
  •  

    Wang en tong 

     
  •  
  •  
Goed geregeld

Goed geregeld

Hoe beter de leefomstandigheden van het lam, hoe beter de kwaliteit en de smaak van het vlees. Dat betekent vooral: genoeg beweging. Eigenlijk is dat bij elke schapenhouderij in Nederland goed geregeld.

Veel lamsvlees is bovendien afkomstig van boerderijen waar men schapen ‘erbij doet’. Geen grote kuddes dus, maar kleine aantallen schapen. Die alle tijd en ruimte krijgen om lekker in de wei te grazen. En dat proef je!

Vereniging van Keurslagers

Fokkerstraat 2
3833 LD Leusden
033-494 04 19

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:00
dinsdag 08:30 - 17:00
woensdag 08:30 - 17:00
donderdag 08:30 - 17:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten