Voor het beste vlees ben je bij jouw Keurslager aan het juiste adres. Wij denken met je mee en willen ervoor zorgen dat jij als klant geniet van ieder eetmoment. We kunnen je meer vertellen over het vlees wat met liefde, vakmanschap en ervaring is ingekocht (soms lokaal) en verwerkt. We kennen de herkomst van het vlees, weet hoe de dieren geleefd hebben, welk voer ze aten en waar het geslacht is. Er wordt gewerkt volgens de geldende Nederlandse hygiëne eisen.  

1722865579919-0f6a92f9-df9c-40e5-abda-117c7d1002a31

 

Keurslager Beenhamsma verkoopt rund, varken, kip en wild uit Nederland. Deze dieren hebben tijdens hun leven buiten kunnen rondscharrelen, kalveren leven minimaal 3 maanden bij de koe en krijgen duurzaam voer te eten. 
Ons vlees is speciaal geselecteerd door Jan Beenhamsma, het verwerken van het vlees doen wij zelf/wordt gedaan door de door ons erkende leverancier uit Drenthe. Ons vlees is altijd vers en wij adviseren je per artikel graag over de juiste bereiding en houdbaarheid. Wij worden periodiek gekeurd door een onafhankelijke partij om de kwaliteit van onze producten en winkels te borgen.  


Daarnaast is onze rookworst van uitmuntende kwaliteit, volgens ons eigen recept en gerookt en verwerkt in onze slagerij.  

Vereniging van Keurslagers

Fokkerstraat 2
3833 LD Leusden
033-494 04 19

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:00
dinsdag 08:30 - 17:00
woensdag 08:30 - 17:00
donderdag 08:30 - 17:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten